Ο Α.Σ. Ερμής Μελισσίων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Μπενίσης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.
Ο κ. Μπενίσης δήλωσε: «Μετά από έξι χρόνια στην προεδρία του Ερμή, από την ίδρυση έως την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’ ΕΣΚΑ, ζήσαμε υπέροχες στιγμές. Ευχαριστώ τους αθλητές, προπονητές και πάνω απ’ όλα τους συνοδοιπόρους μου στη διοίκηση. Δεν είμαι υπέρ των ισόβιων προέδρων όμως και είναι ώρα για ανανέωση δυνάμεων. Θα παραμείνω στην ομάδα ασχολούμενος καθαρά με το αθλητικό σκέλος, στο βαθμό που μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις».
Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε από το Δ.Σ. ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Γιώργος Χαντζόπουλος, επίσης παλαιός καλαθοσφαιριστής -όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης- των Μελισσίων.