Την άνοδό του στην Α κατηγορία ανδρών της ΕΣΚΑ εξασφάλισε ο ΚΑΟ Μελισσίων μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Κούρου με 53-65. Η ομάδα των βορείων προαστίων τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, 4 περισσότερους από τον δεύτερο Αργοναύτη.
Η επιτυχία της ομάδας θα εορταστεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άμιλλα Περιστε΄ριου την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 20:00. Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της αναφέρει: « Προσκαλούμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καθώς και όλους τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν να γιορτάσουμε παρέα την επιτυχία του ανδρικού να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α κατηγορία της ΕΣΚΑ».
Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Κούρο, τα Μελίσσια από την πρώτη περίοδο επέβαλαν τον δικό τους ρυθμός «χτίζοντας» διαφορά που άγγιξε τους 10 πόντους (12-21). Στη συνέχεια η γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά τα Μελίσσια διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 27-36.
Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο ΚΑΟ Μελισσίων πήρε δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα και την άνοδο στην Ά ΕΣΚΑ. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο Μπάρτζος ο οποίος σημείωσε 18 πόντους. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Παξινός με 12 πόντους.
Οι πόντοι
Κούρος (Γεωργαντάς): Παπαθεοδώρου, Μόμτσος 17 (1), Σπυρίδης 6 (2), Φραντζέσκος 6 (2), Θεοφανίδης, Μαρκομιχάλης 4, Κεσκινίδης 6, Παξινός 12 (1), Τσολάς Σ, Τσολάς Σερ, Παραδείσης, Αποίκος Α 2
Μελίσσια (Σταϊκόπουλος-Ψυχογιόπουλος): Κύριος 2, Τζωρτζόπουλος 9, Κυπαρίσης 9 (1), Κοντός Γ, Κοντός Α 2, Καλογερόπουλος 11 (1), Κωτίδης 2, Δήμος 4, Χαρακτινός 3 (1), Φρίμας 5, Μπάρτζος 18 (4)