Στους… κανονικούς του ρυθμούς, μετά την θερινή ραστώνη, επανήλθε το ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης. Ήδη, μέσα στον Σεπτέμβριο, πραγματοποιήθηκαν 3 δραστηριότητες των μελών του με μεγάλη επιτυχία, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα μέχρι και τα Χριστούγεννα.
Έτσι, όσοι δικαιούχοι της Εργατικής Εστίας προτίμησαν το φθινόπωρο για τις διακοπές τους, πραγματοποίησαν 7ήμερη εκδρομή σε Χαλκιδική, Βέροια, Έδεσσα και Νάουσα, το διάστηκα από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου.\
Η «επίσημη» έναρξη του ΚΑΠΗ για τη νέα περίοδο έγινε στον χώρο του ΚΑΠΗ, όπου όλα τα μέλη πήραν το ουζάκι τους και είπαν τα νέα τους.
Επίσης, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδρομή μέσω του οδοντωτού στα Καλάμβρυτα. Οι συμμετέχοντες γνώρισαν το Μ. Σπήλαιο, την Αγία Λαύρα, τα Σπήλαια Λημνών και φυσικά την πόλη των Καλαμβρύτων.
Αυλαία με… φεγγαράδα
Απόλυτα επιτυχημένες κρίνει τις θερινές εκδηλώσεις του Κέντρου η πρόεδρός του και δημοτική σύμβουλους Ελένη Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί, μέσω της «Α», φωτογραφίες από την τελευταία εκδήλωση του Αυγούστου, όπου η χορωδία του ΚΑΠΗ τραγούδησε «κάτω από το φεγγάρι», στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης.