«Πράσινο φως» άναψε στις 03 Ιουλίου για την ανάθεση της ανακατασκευής των δύο γηπέδων αντισφαιρίσεως που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.
Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και Μελέτη, που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, θα ανακατασκευασθούν με ελαστικό δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και με ειδική απορρόφηση κραδασμών πλήρως εξοπλισμένο με ελαστικούς κόκκους καουτσούκ, για επιφάνεια μεγέθους 1.276,5 μ2.
Επιπροσθέτως, θα πραγματοποιηθεί αλλαγή του παλαιού συρματοπλέγματος περιμετρικά των γηπέδων, καθώς επίσης εργασίες συντήρησης και βαφής των κολώνων και των τοιχίων του εν λόγω αθλητικού χώρου και θα γίνει επιμήκυνση στη σχάρα υδροσυλλογής. Το έργο, δαπάνης ύψους 23.000 ευρώ, θα ξεκινήσει την ερχομένη εβδομάδα και θα παραδοθεί πριν το τέλος Ιουλίου.
Δείτε: Πέντε αυλές σχολείων ανοιχτές από τον Δήμο για παιχνίδι και άθληση