Θλίψη προκάλεσε στην Αγία Παρασκευή ο θάνατος της Μαρίας Κουνέλη, εργαζόμενης στο τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Δήμου. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο χωριό Κατσαρώνι Ευβοίας. Επιθυμία των συγγενών της ήταν, αντί στεφάνου, να κατατεθούν χρήματα στους συλλόγους «Άλμα Ζωής» και «Φλόγα».
Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης ανέφερε: «Η Μαρία εργαζόταν επί χρόνια στον Δήμο και διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό της. Πάλεψε με γενναιότητα την ασθένειά της, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Στoν σύζυγό της Σπύρο, επίσης εργαζόμενο του Δήμου μας, τα δύο της παιδιά και τους συναδέλφους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη Πολιτών» και πρώην δήμαρχος σημείωσε: «Μεγάλη η θλίψη μας από τον θάνατο της Μαρίας Κουνελη εξαιρετικής υπαλλήλου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Σπύρο και στα παιδιά τους».
Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής τονίστηκε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΑΠ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων στους οικείους της συναδέλφου Μαρίας Κουνέλη, που έφυγε από κοντά μας. Θα την θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση».
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook