Ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής είναι οι Μανώλης Μπιζάς και Αναστάσιος Παπακωνσταντίνου. Οι δυο παίκτες έχουν ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με την ομάδα των βορείων προαστίων και υπολογίζονται άμεσα από τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Κάτσικα .
Ο Αναστάσιος Παπακωνσταντίνου ,γεννημένος το 1991 ,είναι κεντρικός μέσος και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Ηλιούπολης έχοντας φέτος 8 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Χανιά , Μανδραϊκό, Χαλκίδα, Φωκικό, Κόρινθο, Αίαντα Σαλαμίνας και Πανιώνιο.
Ο Μανώλης Μπιζάς , γεννημένος το 1992 , είναι επιθετικός μέσος και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων έχοντας φέτος 6 συμμετοχές.
Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στο Χαλάνδρι, με 31 συμμετοχές και 8 γκολ . Επίσης έχει αγωνιστεί στην Ελευθέροπουλη και στην (παλιά ) Δ εθνική με την Νέα Ιωνία καθώς και σε όλες τις Μικτές Αθήνας.
«Καλώς ορίζουμε και τους δυο ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας.