Αυτοψία της 1ης φάσης καθαρισμού του ρέματος Σαπφούς από ειδικά συνεργεία στο τμήμα από Λ. Κηφισίας έως οδό Διονύσου στο Μαρούσι έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος.
Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Προσπαθούμε καθημερινά για την βελτίωση των συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των παραρεμάτιων περιοχών. Ολοκληρώνουμε την 6η φάση ψεκασμών για τα κουνούπια για όλο τον βόρειο τομέα, καθαρίζουμε τα φερτά υλικά της καταιγίδας της 7ης Ιουνίου και συνεργαζόμαστε με την ΕΥΔΑΠ στις περιπτώσεις βλαβών που στο παρελθόν έκαναν την κατάσταση αφόρητη για τους κατοίκους σε ρέματα όπως αυτό. Συνεχίζουμε και θέλουμε τους πολίτες συνοδοιπόρους στην προσπάθεια».
Θα ακολουθήσουν νέες παρεμβάσεις σε σημεία που εντόπισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεργασία και με τους κατοίκους της περιοχής.