Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο (2015) το εστιατόριο Αλμύρα στην Κηφισιά αποτελεί τον θαλασσινό γαστρονομικό παράδεισο για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. Καλόγουστο περιβάλλον με μεγάλους άνετους καναπέδες και μαλακές μαξιλάρες, ενώ τις εντυπώσεις της πρώτης ματιάς κερδίζει η οροφή με τους κορμούς ξύλων και τα φωτιστικά κιούρτους. Καλό φαγητό, ψαρομεζέδες και κυρίως πιάτα ψαρικών που κάνουν τη διαφορά, ολόφρεσκα και μαγειρεμένα με ιδιαίτερη μαεστρία, αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα κάθε ψαριού ή θαλασσινού. Από τη λακέρδα και τη σαρδέλα, τα σεβίτσε και τα καρπάτσιο έως το μεγάλο ψάρι της σχάρας. Οι λάτρεις του πικάντικου μεζέ θα αγαπήσουν τα καπνιστά μύδια που απογειώνονται με fish massala, καπνιστή πάπρικα και μια ιδέα πελτέ ντομάτας. Από την ποικιλία με γευστικότατα όστρακα είναι τα φρέσκα χτένια, ψημένα ανάλαφρα με Μοσχάτο Λήμνου, λίγο βούτυρο με συνοδεία μπρικ σολομού και ρέγγας και η νοστιμάδα τους χτυπάει κόκκινο!
Ελαιών 54, Κάτω Κηφισιά – Τηλ.: 210 62 05 925