Τον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Μίμη Δομάζο, τίμησε ο Δήμος Ηρακλείου με την ευκαιρία της παρουσίασης του λευκώματος για τη ζωή του μεγάλου αθλητή, η οποία έγινε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και άλλοι μεγάλοι παλαίμαχοι του ποδοσφαίρου όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας αλλά και ο Ηρακλειώτης, Δημήτρης Μπούκης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν τα παιδιά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου, τα οποία με ενθουσιασμό μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τον Μίμη Δομάζο, όπως και εκπρόσωποι όλων των αθλητικών συλλόγων της πόλης.
Στην ομιλία του κατά την βράβευση του μεγάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττική, Νίκος Μπάμπαλος, ανέφερε:
«Ο Μίμης Δομάζος είναι από εκείνους που αποτελούν την προσωποποίηση του ιδεώδους του Αθλητισμού. Να τον χαίρεσαι ως φίλαθλος, να τον χειροκροτείς ως αντίπαλος. Σε μία εποχή όπου το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να ταλανίζεται από φαινόμενα βίας και απαξίωσης, είναι σημαντικό να προβάλλουμε υγιή πρότυπα στον ποδοσφαιρικό αθλητισμό».