Τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του τ. δημοτικού συμβούλου και επίτιμου μέλους της Ανθοκομικής Έκθεσης Περικλή Καραγιάννακη, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος.
«Ο εκλιπών ήταν φωτεινό παράδειγμα στον Δήμο μας, παθιασμένος στο καθήκον, με συνολική προσφορά που υπερβαίνει τα 50 έτη. Αγαπητός στο προσωπικό του Δήμου Κηφισιάς, όπου εργάστηκε ως ταμίας, με ήθος και συνέπεια από το 1956 ως το 1994. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος από το 1998 ως το 2002 και από 2006 ως το 2014, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του», σημειώνεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση.
«Ψυχή για δεκαετίες της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Η φωνή του, γνωστή από τα μεγάφωνα στο Άλσος Κηφισιάς, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε επίτιμο μέλος του Δ.Σ. της Ανθοκομικής.
Διετέλεσε μέλος των ΔΣ του ΝΠΔΔ “Δημήτριος Βικέλας”, της “ΠΡΟΝΟΗ”, του “Μενάνδρου” καθώς και πρόεδρος στην Επιτροπή του Β’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς (Αλωνίων). Υπήρξε τελετάρχης του Δήμου επί δεκαετίες. Είχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και προσωπική φροντίδα για το Κοιμητήριο Κηφισιάς. Για τη πολυετή προσφορά του στον Δήμο μας βραβεύθηκε το 2016.
Αρχηγός και μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου της Κηφισιάς τη δεκαετία του 50. Μετά την αποχώρηση του από την αγωνιστική δράση ανέλαβε διοικητική θέση έως το 1984.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του», καταλήγουν Δήμος και δήμαρχος Κηφισιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη μακροχρόνια παρουσία και προσφορά του Περικλή Καραγιαννάκη στον Δήμο Κηφισιάς, αναφέρθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου, ο δήμαρχος, η πρόεδρος του Δ.Σ. Λίλα Παπαδημητρίου και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Όλοι εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλειά του ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν
Σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπο του, το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς» αποφάσισε:
Το Γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ, που βρίσκεται στο Άλσος Κηφισιάς, να φέρει το όνομά του.
Να θεσμοθετηθεί βραβείο «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ» κατά την λειτουργία των Ανθοκομικών Εκθέσεων.
Να απονεμηθεί πλακέτα τιμής ένεκεν για την προσφορά του στο θεσμό της Ανθοκομικής Κηφισιάς στην οικογένειά του κατά την τελετή λήξης της 69ης Ανθοκομικής Έκθεσης.
Ειδήσεις από τη Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη στο amarysia.gr