Στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς, βρίσκεται πλέον ένα ακόμη φορτηγό όχημα, το οποίο δώρισε η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (ΕΥΔΑΠ).
Το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, στο Γαλάτσι, ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς συνυπέγραψε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Χάρη Σαχίνη, τη σύμβαση δωρεάς του φορτηγού.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με συναίσθηση της κοινωνικής της αποστολής, αποφάσισε κατόπιν αξιολόγησης του αιτήματος της δημοτικής Αρχής Κηφισιάς, να συνδράμει με τη δωρεά ενός φορτηγού ανατρεπόμενου διαξονικού μάρκας NISSAN, για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου του Δήμου.
Βασίλης Ξυπολυτάς: «Αυξάνονται οι επιχειρησιακές δυνατότητες»
«Στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Δήμου “ΜΑΖΙ ΧΤΙ-ΖΟΥΜΕ” μια ακόμη ενέργεια της δημοτικής Αρχής υλοποιείται με τη δωρεά του φορτηγού από την ΕΥΔΑΠ. Το φορτηγό αυτό θα καλύψει ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, αυξάνοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες των εργαζομένων, στην καθημερινή μάχη για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση πρακτικών θεμάτων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη», δήλωσε ο Βασίλης Ξυπολυτάς, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την ΕΥΔΑΠ για τη σημαντική συνδρομή της.
«Η μέριμνα τόσο του Δήμου όσο και της Εταιρείας για την τοπική κοινωνία, μέσω δράσεων που ενισχύουν τις κοινωνικές υποδομές, την πολιτική προστασία και κατά συνέπεια διασφαλίζουν τη συνοχή του κοινωνικού ιστού, αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσημο της λειτουργίας τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», καταλήγει στην ενημέρωσή της η δημοτική Αρχή.
Ειδήσεις από τη Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook