Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του του Πολιτιστικού Συλλόγου των Κηφισιωτών, παρουσία και του δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μέλη και φίλοι του συλλόγου γέμισαν με χαμόγελα και ευχές τη φιλόξενη αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος», ενώ τα παιδιά της χορωδίας «Ελένη Ζαννή», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Στέφανου Καρδιόλακα, έψαλλαν με τις μελωδικές φωνές τους πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Παναγιώτης του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Ο δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς κατά το χαιρετισμό του, μαζί με τις ευχές του εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Σύλλογο των Κηφισιωτών για την υποστήριξή του.
Τιμητικές βραβεύσεις
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηφισιωτών, Βασιλική Τσαλαβούτα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βράβευσαν τη Σοφία Καράλη, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου και επί 25 χρόνια ταμία του, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά της.
Επίσης, βραβεύτηκαν οι Αλέξιος Βαβαδάκης, Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, Σταμάτης Γιακουμής, Νικόλαος Γιαννόπουλος και Κωνσταντίνος Καπιδάκης, ως ένδειξη επιβράβευσης για τη συμμετοχή τους στο σημαντικό διαγωνισμό «GENERATION EUROPE 23», με το καινοτόμο project «MY LIFE SAVER» για τη βελτίωση ποιότητας ζωής. Τις πλακέτες σε αυτή την ομάδα νέων από την Κηφισιά, απένειμαν ο Βασίλης Ξυπολυτάς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίλα Παπαδημητρίου, ενώ τη Σ. Καράλη βράβευσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρήστος Καλός.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίνα Βλάχου, οι αντιδήμαρχοι Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Υποδομών και Μελετών Γιάννης Διονυσιώτης, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Λίλα Δραγώνα, Καθαριότητας Άννα Κορογιαννάκη Ανθοκομικής & Φιλοζωίας Έλενα Χρονοπούλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρασίνου Γιώργος Κασναφέρης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» και πρώην δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, η επικεφαλής του συνδυασμού Κοινωνία Παρούσα» Αγγελική Παπάζογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανατολή Ζαρωτιάδου, Γιώργος Σκορδίλης, ο γενικός γραμματέας Δήμου Κηφισιάς Γιώργος Κοκκόλης, το μέλος του προεδρείου του «Ζαννείου Ιδρύματος Εκάλης» και πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λιανός, πρόεδροι Συλλόγων της Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας και του Αμαρουσίου και πολλοί πολίτες.
Την εκδήλωση παρουσίασαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηφισιωτών, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Γεράσιμος Βόσσος και υπεύθυνος Social Media Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.
Ειδήσεις από τη Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook