Με το «φτωχό» αλλά ουσιαστικό 1-0 επί του Αιγάλεω, η Κηφισιά μετά την ήττα στα Ζωνιανά την περασμένη αγωνιστική, επανήλθε στις νίκες και παρέμεινε στη 2η θέση του 6ου ομίλου, έπειτα και από την ήττα του Ηροδότου.
Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο «ψυχωμένοι» και απείλησαν περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία, σε αντίθεση με το Αιγάλεω. Στο 1ο μέρος οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 , όμως στο 2ο μέρος η ομάδα της Κηφισιάς πίεσε τους φιλοξενούμενους και σε μια αδράνεια της άμυνας τους, έπειτα από χτύπημα κόρνερ, ήρθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Γιόνδη στο 65’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουρεπίνη, κάνοντας το 1-0.
Κηφισιά: Ιωσήπου, Στασινός, Ντούμος, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης (80’ Μεγαρίτης), Αλημπάς, Βέρμπης (89’ Παπαζούδης), Γκουτσούλας, Θανόπουλος (75’ Χίσο).
Αιγάλεω: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ευαγγέλου, Κοντιζάς, Κουμπούλης (75’ Παπαναστασίου), Παυλίδης (65’ Χρίστο), Μαυρομάτης, Μιχαήλ, Τζανετάκος, Σταύρου (70’ Πουλάκης).