Σε μια επιτυχημένη σεζόν με την Κηφισιά χωρίς τραυματισμούς στοχεύει ο νέος παίκτης της ομάδας Ράσκοου Σμιθ. Ο 24χρονος forward απολαμβάνει να «φτιάχνει» τους συμπαίκτες του μέσα στο παρκέ και να καρφώνει. Η ατμόσφαιρα του Ζηρινείου του άρεσε πάρα πολύ στο ματς που παρακολούθησε με τον Κόροιβο και κάλεσε το φίλαθλο κοινό να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς.
Αναλυτικά τι δήλωσε στο επίσημο site της ΚΑΕ Κηφισιάς:
Για την Κηφισιά: «Είναι ένας αξιόλογος σύλλογος και με ευχαριστεί πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και εύχομαι να μπορέσω να συνεισφέρω κι εγώ στις επιτυχίες της. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου κι εκείνοι εμένα ώστε να βελτιωθούμε συνολικά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».
Δυνατό στοιχείο στο παρκέ: «Μου αρέσει να «φτιάχνω» τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο με πάσες. Είμαι ομαδικός παίκτης γενικά. Επίσης, μου αρέσει το ένας εναντίον ενός όπως και τα καρφώματα φυσικά».
Για τον κόσμο της Κηφισιάς: «Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του γηπέδου στο ματς με τον Κόροιβο που παρακολούθησα. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι φοβεροί. Θέλω να έρχονται σε κάθε ματς και να μας στηρίζουν γιατί οι ομάδες έχουν ανάγκη από τη στήριξη του κόσμου. Θα ήθελα να βλέπω το γήπεδο γεμάτο σε κάθε ματς».
Για τον εαυτό του: «Βλέπω ταινίες, διαβάζω βιβλία και ακούω μουσική. Ααα.. παίζω και λίγο playstation (γελάει). Μου αρέσουν πολύ τα ψητά, ψητό κοτόπουλο κλπ. Επίσης, παρακολουθώ NBA και είμαι φαν του Marcus Morris».