Ένα πρόγραμμα με μουσικές παραστάσεις στις γειτονιές της πόλης ξεκίνησε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πεύκης. Πρόκειται για πρωτοποριακό πρόγραμμα που αγκαλιάζει ολόκληρη την πόλη με ελάχιστο κόστος, αφού στο θέμα αυτό οι εντολές του δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου είναι αυστηρές.
• Η πρώτη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου (ώρα 20:00) στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου στην Κάτω Πεύκη (Κορίνθου και Καλύμνου). Εκεί το συγκρότημα «ΝΑΣΤΡΑ» του Ηρακλείου παρουσίασε λαϊκό και έντεχνο τραγούδι.
• Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου (ώρα 20:00) στη νέα πλατεία στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή της μικτής χορωδίας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης, με συνοδεία μαντολινάτας και των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Δήμου.
• Συναυλία έντεχνης ποπ-ροκ μουσικής με το νεανικό συγκρότημα Avo Cando θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου (ώρα 20:00) στο θεατράκι της πλατείας του Ηλιακού Χωριού.
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιάννης Βακαλόπουλος αναφερόμενος στις συναυλίες τόνισε: «Σταθερή μας επιδίωξη είναι η ποιότητα με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος καθώς και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις των πολιτιστικών τμημάτων της πόλης μας . Με το πρόγραμμα αυτό θέλουμε να σηματοδοτήσουμε τη φροντίδα και την αγάπη του δήμου σε όλες τις γειτονιές της πόλης.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα συνεχίσει να προσφέρει στους δημότες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.