Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ευχήθηκε στον Γιώργο Πατούλη καλή επιτυχία στην προσπάθειά του αυτή και τόνισε ότι η εκκλησία πάντα στέκεται με αγάπη σε όλα τα παιδιά της που καταβάλλουν προσπάθειες για το κοινό καλό.
Ο κ. Γ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε τον Μακαριότατο για τις ευχές του, τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του όχι μόνο βρίσκονται στο πλευρό της Εκκλησίας και του Προκαθημένου αυτής, αλλά επιθυμούν τη στενή συνεργασία αυτής για στη διαχείριση κοινωνικών προβλημάτων.
O κ. Γ. Πατούλης θέλοντας να τονίσει την πολιτιστική αξία της πόλης του Αμαρουσίου, έκανε δώρο στον Μακαριότατο μια παραδοσιακή στάμνα, κατασκευασμένη με την ίδια τεχνική, όπως πριν από πολλά χρόνια, σύμβολο της μαρουσιώτικης κεραμικής τέχνης.