Νέες εξελίξεις στην απαλλοτρίωση της οδού Νουάρου από τον ιδιοκτήτη Χρήστο Παγώνα, ο οποίος καταθέτει (και) στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ προτάσεις επίλυσης του προβλήματος με τις αποζημιώσεις Δήμου και περιοίκων.
Με επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα μας, με αφορμή τα τελευταία μας δημοσιεύματα πάνω στο θέμα, τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική μας έκδοση, ο κ. Γιάννης Μοροζίνης, νομικός σύμβουλος του ιδιοκτήτη των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων, καταθέτει προτάσεις καταβολής αποζημίωσης από το λεγόμενο «πράσινο» Ταμείο Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου, το οποίο ιδρύθηκε μέσα στο 2010 και από το οποίο προβλέπεται η δυνατότητα άντλησης πόρων για την καταβολή αποζημιώσεων σε περιπτώσεις όπως αυτή της οδού Νουάρου.
Σύμφωνα με τον κ. Μοροζίνη, οι προτάσεις του πελάτη του προέρχονται κατόπιν και επαφών που υπήρξαν με τους αντιδημάρχους Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και Νώντα Γαρδέλη.
Λεπτομέρειες και το πλήρες περιεχόμενο των προτάσεων της πλευράς Παγώνα στις έντυπες εκδόσεις της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ.
Γιάννης Μπεθάνης