Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο χώρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι, η φωτογράφιση και η παρουσίαση της γυναικείας oμάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου ΖΩΗ – Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πεντέλης. Ήταν η πρώτη δράση στα πλαίσια της συνεργασίας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με στόχο την προβολή της προσπάθειας του συλλόγου να καλύψει την ανάγκη των γυναικών να παίξουν ποδόσφαιρο στην περιοχή του Δήμου Πεντέλης και κατ’ επέκταση στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων.
«Η συνεργασία του συλλόγου μας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δηλώνει την δυναμική την οποία παρουσιάζουμε στα Βόρεια Προάστια σαν Αθλητικός Φορέας καθώς πέρα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν για ενημέρωση των αθλητριών μας και των γονέων τους σε θέματα Διατροφής ,Ψυχολογίας, Διαχείρισης Αγωνιστικού Άγχους & θεμάτων Πρόληψης Τραυματισμών αλλά και αποκατάσταση τους , περιλαμβάνεται η συνεργασία αξιοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς σπουδαστές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα πραγματοποιήσουν την πρακτικής τους εξάσκηση στον σύλλογό μας αλλά και οι προπονητές μας και το ιατρικό μας επιτελείο θα παρακολουθεί και θα επιμορφώνεται για όλες τις διεθνείς εξελίξεις με βάση το πρόγραμμα σπουδών του κολεγίου» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές.
Οι παριστάμενοι
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκ μέρους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου οι ακαδημαϊκή διευθύντρια στο Campus Αμαρουσίου Βίκυ Γκόλτση και ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος προγραμμάτων διοίκησης αθλητισμού, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης , ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο πρόεδρος του Συλλόγου και υπεύθυνος της Σχολής Ποδοσφαίρου Γιώργος Ντούσκος. Από τους ανθρώπους της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης το παρών έδωσαν η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Κωνσταντίνα Λαζή, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσης Σιώμος και τα ιδρυτικά μέλη της Κίνησης Δημοτών «Πεντέλη Επανεκκίνηση» Άγγελος Δημοσθένους και Βασίλης Μπούρας.
Επίσης, το «παρών» έδωσε ο Βαγγέλης Στασινός, επιχειρηματίας του E-Shop boxed.gr και χορηγός της ακαδημίας . Την ωραία εκδήλωση συμπλήρωσαν οι ομιλητές Βαγγέλης Καραμουλάς ,προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και ο Dr.Παναγιώτης Κοντοβαζαινίτης, χειρουργός-ορθοπεδικός, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής του ιατρικού Team της ακαδημίας).