O Δήμος Χαλανδρίου ενισχύει το δίκτυο των Κοινωνικών του Δομών και με τη «Σπιτική κουζίνα», που ξεκίνησε να λειτουργεί από χθες, 31 Μαρτίου.
Ο χώρος διανομής είναι επί της Αγίας Παρασκευής 86,στο Κτήμα Μαμόπουλου.
Λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 12.00 – 16.00, ενώ η ενιαία τιμή ανά μερίδα είναι 2,5 ευρώ.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στηρίζουμε έτσι κάθε συμπολίτη μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες (εργαζόμενες μητέρες, νέους γονείς, μοναχικά άτομα, οικονομικά αδύναμους κ.ά.) προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο, ποιοτικό φαγητό σε «συμβολική τιμή»!
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη του οικογενειακού εισοδήματος όλων των δημοτών, χωρίς εξαιρέσεις, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης κ. Κόσσυβας Μιχάλης.