Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου Οικογενειών & Φίλων για την Ψυχική Υγεία ΒΑ Αττικής (ΣΟΦΨΥ).
Στη γενική συνέλευση έδωσαν το παρών ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ (από τον Δήμο Αμαρουσίου) Λευτέρης Μαγιάκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (από τον Δήμο Πεντέλης) Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, καθώς και ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία», και ο γενικός γραμματέας του ΚΙΝΑΨΥ(Κίνηση Αδελφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας).
Τα θέματα της γενικής συνέλευσης ήταν ο απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης του Συλλόγου, η εγγραφή νέων μελών του Συλλόγου με την αποδοχή του καταστατικού, η εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και περαιτέρω ενημέρωση για τη συνέχιση δράσεων του Συλλόγου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8100901 και 210 8047548









































































































