Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Β’ ΚΑΠΗ Ηρακλείου για τον Μάιο του 2011.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
● Τρίτη 10 Μαΐου (12:30 μ.μ.): Πασχαλινό γλέντι στον χώρο του ΚΑΠΗ. Πλήρες μενού – ποτά – διασκέδαση. Συμμετοχή 5 ευρώ. Εγγραφές (με την κάρτα μέλους) από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως την Πέμπτη 5 Μαΐου.
● Σάββατο 21 Μαΐου: Ημερήσια εκδρομή στην Κάτω Φτέρη Αιγίου. Αναχώρηση στις 8 π.μ. Συμμετοχή 2,50 ευρώ. Εγγραφές από την Πέμπτη 12 Μαΐου (απαραιτήτως με την κάρτα μέλους του ΚΑΠΗ).
● Παρασκευή 27 Μαΐου (10:00 π.μ.): Αγωγή Υγείας από την επισκέπτρια Υγείας του ΚΑΠΗ με θέμα: «Δυσλιπιδαιμία – Υπερουριχαιμία».
Ανακοινώσεις για τις ομάδες
Παράλληλα, η διεύθυνση του ΚΑΠΗ προέβη στις εξής ανακοινώσεις:
● Τα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα χειροτεχνίας του ΚΑΠΗ που θα επαναλειτουργήσει παρακαλούνται να απευθυνθούν στην Κοινωνική Λειτουργό του ΚΑΠΗ.
● Τα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στα δεκαήμερα προγράμματα θερινών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Υγείας – Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και στα επταήμερα της Εργατικής Εστίας, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην Κοινωνική Λειτουργό του ΚΑΠΗ.
Τέλος, σημειώνεται ότι η Ομάδα Ψυχαγωγικών και Επιμορφωτικών Εκδηλώσεων θα συναντηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ., ενώ η Ομάδα Εθελοντών και Αλληοβοήθειας θα συναντηθεί την ίδια μέρα στις 11:00 π.μ.
Η Ομάδα Γυμναστικής και Χορού θα μαζεύεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 10:30 π.μ. – 12:00 μ.μ., ενώ η Ομάδα Χορωδίας κάθε Τρίτη 6:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ.