Η Ελληνογαλλική Σχολή «Saint Joseph», έργο αγάπης των Αδελφών του «Αγίου Ιωσήφ», συμπληρώνει σε λίγες μέρες 158 χρόνια δημιουργικής παιδαγωγικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς.
Από το 1856, βασική επιδίωξη της Σχολής είναι η βιωματική ανθρωπιστική παιδεία ως αιώνια παρακαταθήκη της ιδρύτριας των Αδελφών του «Αγίου Ιωσήφ» που στοχεύει στην εναρμόνιση της επιστημονικής σπουδής με τις διαχρονικές αξίες της ζωής.
Με αυτό το πνεύμα, η Σχολή μας διοργανώνει εκδήλωση δημιουργικού προβληματισμού και ενημέρωσης με θέμα: «Όραμα και Καινοτομία στο Σχολείο του 21ου αιώνα» τη Δευτέρα 31/3/2014 και ώρα 18.00 – 20.30.
Θα μιλήσουν:
Πρωτοπ. π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης
Ψυχίατρος, Αν. Καθηγητής Ποιμαντικής Θεολογίας και Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικός Διευθυντής Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
κ. Αντώνης Ε. Γκορτζής
Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου και του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN), Πρόεδρος εταιρείας One Team.
Δρ. Χρήστος Βασιλάκος
Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
κα Επιστήμη Χάνου
Διευθύντρια Γυμνασίου Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph».
Δρ. Γεώργιος Διακονικολάου
Συνιδρυτής του Ελληνικού Τμήματος Project Management Institute (PMI-Greece) – Επιστημονικός συνεργάτης Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph».
Δρ. Δημήτριος Ν. Χαραλαμπίδης
ICT Coordinator Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph».
κ. Λεωνίδας Καλαβρυτινός
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph».
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δρ. Ηλίας Λιαμής, Υποδιευθυντής Γυμνασίου της Σχολής.
Sœur Espérance
Γενική Διευθύντρια
Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph
Θεσσαλονίκης 2 – Πεύκη 151 21
Portal: http://www.stjoseph.gr