Η Δημοτική Παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ανακοίνωσε δύο σημαντικές εκδηλώσεις μέσα στη βδομάδα. Στο κείμενό της επισημαίνει τη σημασία της προαγωγής Πολιτισμού μέσα από την ίδια την κοινωνία.
«Πολιτισμός στην Αγ. Παρασκευή… Εκδηλώσεις, φιέστες, ανύπαρκτοι χώροι, καμιά στήριξη στην ερασιτεχνική δημιουργία! Και βέβαια όλα στους ιδιώτες, όλα για το κέρδος! Υπάρχει κι άλλη λογική, άλλος δρόμος: Ο πολιτισμός είναι ανάγκη, είναι αγαθό. Δεν τον «ψωνίζουμε» στα super market της τέχνης, οργανωνόμαστε, ενισχύουμε τους δημιουργούς, προβάλλουμε την τέχνη που γεννιέται από την κοινωνία.
Ανοίγουμε τη συζήτηση με τους κατοίκους, τους πολιτιστικούς φορείς και όλες τις συλλογικότητες που παράγουν πολιτισμό!
➠ Την Πέμπτη 10/4, στις 7.00 μ.μ. στο δημαρχείο της Αγ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ θα γίνει συζήτηση με θέμα: «Με αφορμή το CINE – Σχολείο: Πολιτισμός- εμπόρευμα ή πολιτισμός κοινωνικό αγαθό; Οργανωνόμαστε και διεκδικούμε».
Ομιλητές: Σπύρος Αλεξίου, υποψήφιος δήμαρχος.
Αλέξανδρος Κουτσούκος: υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Προλογίζει και συντονίζει η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου-Παπανάγνου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος
➠ Αποφασίζουμε για τους υποψηφίους μας με τον ίδια διαδικασία που αποφασίζουμε πάντα: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου, Σάββατο 12/4, 6.00 μ.μ. στο ΠΕΤΡΙΝΟ, πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη (ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ).
Και το χαιρόμαστε: Θα ακολουθήσει στις 9.30 μ.μ. λαικό γλέντι και συλλογική κουζίνα που θα ντύσει με νότες η πιο μελωδική παρέα της πόλης μας, η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΘΑΛΗ.





































































































