Η Α.Ε. Κηφισιάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον πρωτοπόρο της Super League 2 Λεβαδειακό, από τον οποίο γνώρισε «βαριά» εντός έδρας ήττα με 1-4 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρα παιχνιδιού με τέρμα του Μπάχανακ. Με το 0-1 οι δύο ομάδες πήγαν στο αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο Λεβαδειακό είχε την υπεροχή και διπλασίασε τα τέρματα του στο 68΄ με τον Νίλι. Τη ¨σκυτάλη» στη συνέχεια πήρε ο Γιώργος Βρακάς ο οποίος με δύο τέρματα στο 83΄ και 85΄ διαμόρφωσε το 0-4. Η Κηφισιά σημείωσε το «γκολ της τιμής» με τον Ντροριβάλ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος (81’ Να), Αρτυματάς, Παλασέβσκι (81’ Ντοριβάλ), Τετέι, Παπασάββας, Βαζ (81’ Φερέιρα), Καλλέργης (71’ Κουιρουκίδης), Μουστάκης, Πρίτσας (58’ Οικονομίδης), Γκότοβος.
Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (72’ Νίκας), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (78’ Βρακάς), Μουτίνιο, Βήχος, Δούμτσιος (64’ Γκάμπριελ), Τζημόπουλος, Τσάπρας.