Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων του νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γιώργος Πατούλης.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων ασθενών του νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και για τη λειτουργία του «Κέντρου Πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» του συλλόγου που λειτουργεί στην οδό Τίρυνθος 2 στα Πατήσια.
Ο Γ. Πατούλης στο χαιρετισμό του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και «καλή χρονιά» στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί ως αποτέλεσμα της αγαστής και στενής συνεργασίας του ΕΔΔΥΠΠΥ με το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι».
«Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο για την άριστη συνεργασία, μέσα από την οποία δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν 4.000 μαστογραφίες σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες σε όλους τους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Αγκαλιάζουμε τις ανασφάλιστες και άνεργες γυναίκες στους 160 Δήμους μέλη του Δικτύου, προσφέροντάς τους ισότιμο δικαίωμα στην πρόληψη.»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η εντεταλμένη σύμβουλος του ΕΔΔΥΠΠΥ και πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη και ο διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, ενώ με ζωντανή μουσική διάνθισαν την εκδήλωση οι καλλιτέχνες Τζωρτζίνα Καραχάλιου και Μπάμπης Βελισσάριος.