Από τη συζήτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου
Ομολογώ πως δεν πίστευα στα αυτιά μου γι’ αυτά που άκουγα, από κάποιες προοδευτικές κυρίες που σηκώσανε τον κόσμο μέσα στην Eπιτροπή, υπεραμυνόμενες των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Άκουσα για σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ τους, άκουσα πιο τραβηγμένες απόψεις, ακόμα και για υιοθεσίες παιδιών προς διαιώνιση του είδους.
Γράφει η Χαριτίνη Καλαμπόκη
Δημοσιογράφος
Άκουσα επίσης αδιανόητες θέσεις για τους λαθρομετανάστες και την αξιοπιστία τους, όταν κατηγορούσαν για τη κακοποίηση τους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονταν σε άμυνα.
Όμως ούτε ένας απ’ αυτούς που με τόσο μένος αναφέρθηκαν εναντίον Ελλήνων, δεν ασχολήθηκε με τις δολοφονίες που έκαναν αυτοί οι κακοποιοί, που μπήκαν μέσα στην Ελλάδα απρόσκλητοι. Κάποια στιγμή άκουσα τον παρόντα υπουργό να τους λέει, πως πολλές φορές αυτοί αρπάζονταν μεταξύ τους, και πάνε στην αστυνομία για καταγγελίες εναντίον των Ελλήνων. Αυτά τα περίεργα ζούμε σήμερα και ήδη έχουμε υπερβεί τα εσκαμμένα.
Έφθασαν κάποιες γυναίκες στο σημείο της εξαθλίωσης, δυστυχώς, να υπεραμύνονται των ομοφυλοφίλων. Οι γυναίκες έχουν αυτοκαταργηθεί ως όντα ιερά για τη διαιώνιση του ανθρώπινου γένους. Ξέφυγαν τελείως, διότι και αυτές υπεραμύνονται του λεσβιακού έρωτα. Εκεί μας κατάντησαν οι «μοντέρνες» ιδέες των διαφόρων περίεργων. Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερη ύβρις προς τη δημιουργία.
Όμως εμείς οι γυναίκες είμαστε υπεύθυνες για τα χάλια των ανδρών. Αφαιρέσαμε από τον άνδρα τη δυνατότητα να μας προστατεύει, διότι το παίζουμε οικονομικά αυτάρκεις. Εδώ δίνουμε τα παιδιά μας να τα μεγαλώνουν αλλοδαπές, οι οποίες όχι μόνον δεν μιλάνε ελληνικά, αλλά είναι ανίκανες να μεταφέρουν στα παιδιά μας τις αρχές που θα τους έδιναν οι μανάδες τους, για κάποια αξιολογούμενη καριέρα.
Το Αρχαίο Ελληνικό Δίκαιο
Αποφάσισα να ψάξω τις 700 σελίδες του για να σας γνωστοποιήσω τις διάφορες τιμωρίες που επεφύλασσε σ’ αυτούς που προσέβαλαν τη δημιουργία.
1. Εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας
“Εάν τις υβρίζει εις τινά ή παίδα ή γυναίκα ή άνδρα των ελευθέρων ή των δούλων ή παράνομον τι ποιήση εις τούτων τινά γραφέσθω προς τους θεσμοθέτας ο βουλόμενος Αθηναίων οις εξέστιν οι δε θεσμοθέται εισαγόντων εις την ηλιαίαν τριάκοντα ημερών αφ ης γραφή. Ότου δ’ αν καταγνώ η Ηλιαία τιμάτω αυτού παραχρήμα ότου αν δοκή άξιος είναι παθείν η αποτείσαι” Νόμος ύβρεως (Δημοσθένης κατά Μειδίου)
Δηλαδή όποιος ασελγήσει πάνω σε παιδιά, σε γυναίκα ή άνδρα εκ των ελευθέρων ή των δούλων, ή παρανομήσει σχετικά σε βάρος τους, να καταγγέλλεται για διάπραξη δημοσίου αδικήματος από κάθε Αθηναίο που θέλει και έχει το δικαίωμα (να υποβάλει δημόσιες αγωγές) ενώπιον θεσμοθετών, αυτοί δε οφείλουν το αργότερο εντός μηνός να τον εισάγουν σε δίκη για να δικασθεί και υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
2. Τα προαγωγεία
Επί καταδίκης για προαγωγεία ελευθέρου ή δούλου, παιδιού ή γυναίκας, επιβαλλόταν η ποινή του θανάτου.